Lezen groep 3 en groep 8

 
Samen lezen versterkt de leesmotivatie! Leerlingen uit groep 3, van de groep 2/3, lezen samen met leerlingen uit groep 8. De leerlingen uit groep 8 lezen eerst een stukje voor, daarna lezen de leerlingen uit groep 3 hetzelfde stukje tekst voor. 
 Door samen te lezen verbeteren we het technisch lezen, leren de leerlingen uit groep 8 om samen te lezen en goed mee te lezen en versterkt het de leesmotivatie van beide leerlingen. Een mooie samenwerking waar alle leerlingen volop van genoten hebben. 

Welkom in groep 2/3

 
Hallo papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, broertjes, zusjes en andere belangstellenden. Wij laten graag de klas aan jullie zien! Welkom in onze groep 2-3. Wij hebben groep 2 en groep 3 in de klas, is dat niet gezellig! We leren samen rekenen in de kring en als groep 2 werkt, dan is groep 3 bezig in het werkboekje van rekenen. Het lezen doet groep 3 wel alleen hoor en dan speelt groep 2 lekker buiten. We hebben het al lekker aangekleed in de klas en gelukkig hebben we nog een vaste kring, huishoek en bouwhoek. 
 Veel liefs, groep 2-3 en juf Maudy