Surprise in groep 5

Wat was het een gezellige sinterklaasviering. De kinderen hebben genoten van al onze mooi gemaakte surprises. En wat hebben ze het goed geheim kunnen houden. De kinderen waren hier erg goed in, want bijna niemand wist van elkaar wie hij of zij had getrokken. In de middag hebben we spelletjes gespeeld en samen nog een stukje film gekeken. Het was een leuke dag. 

Verkeer

In groep 5 krijgen wij verkeerslessen. Er worden verschillende onderwerpen behandeld. U kunt denken aan voorrang geven/ krijgen, wanneer mag en kan ik oversteken, wat te doen bij een kruispunt enz. Er is tijdens de les veel interactie en ruimte voor overleg. De kinderen kunnen genoeg voorbeelden opnoemen en komen met goede tips of verhalen. 

De start in groep 5

De eerste week is voorbij en wat hebben we het leuk gehad. Enthousiast over de zaakvakken, Engels, verkeer enz. Het is fijn om te zien dat de kinderen met veel plezier en vrolijkheid binnen komen. Op de foto’s zijn we olifanten aan het inkleuren voor op onze deur, want we gaan er een (oli)fantastisch jaar van maken.