Spelenderwijs Engels leren

Als volwassenen staan we er keer op keer van versteld hoe makkelijk kinderen een vreemde taal oppakken. Dat komt omdat kinderen tussen 0 en 6 jaar het meest ontvankelijk zijn voor taal. Het lijkt ons dan ook niet meer dan logisch om de kinderen al op jonge leeftijd een vreemde taal aan te bieden.

 

Engels

Kinderen worden met honderd talen geboren en het gebruik ervan willen wij stimuleren. Daarom bieden wij vanaf groep 1 Engels aan. Waarom Engels? Het antwoord is simpel. Engels is een wereldtaal waarmee je je over de hele wereld verstaanbaar kunt maken. Zowel in het dagelijks leven als beroepsmatig worden we steeds vaker geconfronteerd met Engels.

 

Spelenderwijs

Jong geleerd is oud gedaan. Daarom bieden wij al vanaf de kleutergroepen Engels aan. We maken daarbij gebruik van Groove me. Groove me is een methode waarbij kinderen middels (pop-)muziek Engels leren. Het zorgt voor enthousiaste en gemotiveerde leerlingen. Met muziek leer je Engels op verschillende manieren: door te kijken, horen, zeggen, zingen, lezen, voelen en bewegen. Dit sluit volledig aan bij ons Reggio onderwijs.

En wat heel belangrijk is.....de kinderen vinden het heel leuk!