De Oudervereniging

De oudervereniging is een groep mensen waarvan hun kinderen allemaal op basisschool Marco Polo zitten. Wij mogen in goed overleg met het team en de directie mee helpen organiseren met diverse activiteiten op school.

 

Wie zijn wij:

De oudervereniging is een enthousiaste groep ouders, van wie hun kinderen allemaal op basisschool Marco Polo zitten. Samen met de leerkrachten en Annemiek zorgen wij ervoor dat er tal van activiteiten op school georganiseerd worden. Denk hierbij aan Sinterklaas, Kerstmis, Vastenavend, maar ook helpen wij bijvoorbeeld mee wanneer groep 8 afscheid neemt.

Deze activiteiten kunnen plaatsvinden dankzij de vrijwillige ouderbijdrage die wij als oudervereniging eenmaal per jaar aan alle ouders vragen. Jaarlijks stellen wij het bedrag hiervoor vast en wordt iedereen uitgenodigd om de bijdrage naar onze rekening over te maken. Daarnaast hebben wij ook inkomsten dankzij het oud papier en oud frietvet wat bij de school ingeleverd kan worden.

Gemiddeld eens in de 6 weken komt de oudervereniging bij elkaar om te overleggen. Tijdens deze besprekingen worden taken verdeeld voor naderende activiteiten en wanneer een activiteit plaats heeft gevonden evalueren we ook hoe deze is gegaan. Als het schooljaar bijna ten einde is gaan we traditiegetrouw, op eigen kosten, samen ergens een hapje eten en kijken we terug op weer een geslaagd jaar!

 

Dagelijks bestuur:

Voorzitter: Frans Stoffels

Penningmeester: Sabina Bernaards

Secretaris: Natascha Overman

 

Leden:

Elsa Koenen

Elles Geutjes

Marielle Kok

Susanne Kok

Marjon van der Jagt

Thamara Broos 

Chantal Zwaan

 

 

Wanneer je een vraag hebt aan iemand van de oudervereniging kun je ons altijd persoonlijk aanspreken of een briefje achterlaten in ons postvak (in de koffiekamer). Mocht je interesse hebben om ook lid te worden van de oudervereniging ben je van harte welkom om eens een vergadering bij te wonen en te kijken of het iets voor je is!

 

Tot ziens op school!